+34 678 431 722 cadaquesrent@gmail.com

Qui som

Cadaquésrent és una empresa de lloguer d'embarcacions i motos situada al municipi de Cadaqués, a la Costa Brava, envoltada de bells paratges naturals. Cadaqués es troba situat al costat del parc natural del cap de Creus amb una diversitat de fauna i flora, tant terrestre com Marina, on podrà nedar i gaudir d'aigües transparents i passejar pel parc natural amb les nostres embarcacions i scooters. També hi trobareu una gran varietat de restaurants on podreu menjar arrossos, paelles i peix fresc, així com bars on podeu prendre tapes o còctels amb vistes a tota la badia.

Tenim a la seva disposició per llogar el model Honda scooter de 125cc i un total de 14 embarcacions que van des de 4 metres, per als que no tenen cap tipus de permís de navegació i volen gaudir d'un passeig en barca, de fins a 7,2 metres d'eslora. Un negoci que ha anat creixent any rere any i ampliant la flota de vaixells disponibles per llogar, començant per un total de 6 embarcacions fins a arribar al doblament de la flota amb la incorporació d'embarcacions de major eslora per als que volen gaudir d'un major rendiment i comoditat. Tots els nostres vaixells de lloguer són semi-rígids pel fabricant italià Capelli, molt complet i adequadament equipats

Aquesta empresa compta amb la flota més gran i els vaixells més grans de lloguer al municipi de Cadaqués i del cap de Creus, en perfecte estat de neteja i manteniment i equipats amb jaquetes salvavides i elements de seguretat. Els nostres treballadors indicaran les cales on poden ancorar, així com possibles rutes i llocs curiosos i interessants per visitar i explicaran i donaran les indicacions necessàries per passar un dia tranquil al mar, com també estarà a la seva qualsevol dubte o dificultat que tinguis o que puguin sorgir.

Us agraïm la confiança de Cadaquésrent i esperem continuar creixent i incrementar la flota per intentar oferir un bon servei.